Managementul clientilor și al contractelor

INSTRUIT TOTAL WEB SRL oferă o soluție completă pentru managementului clientilor și al contractelor în cadrul unei companii sau instituții. Soluția CRM propusă este dezvoltată in-house, bazându-se pe tehnologia PHP și având în componență 3 module primare: Vânzări, Marketing și Servicii client.
Dacă doriți să vă dezvoltați proiectul cu ajutorul firmei noastre, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți detaliile proiectului dvs. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu o ofertă competitivă având siguranța celui mai bun preț în raport cu calitatea oferită. Vă mulțumim!

Avantaje CRM (Managementul clientilor și al contractelor)

  • Gestionează corect și rapid relația cu clienții companiei, conturile și contractele, simplificând procesul de găsire a informațiilor;
  • Urmărește și valorifică clienții potențiali, dar și oportunitățile ivite în procesele de business ale companiei;
  • Reduce timpul alocat procesului de vânzare și crește numărul de vânzări;
  • Eficientizează procesul de marketing și promovare, segmentează rapid clienții existenți și potențialii clienți;
  • Micșorează costurile și crește eficiența angajaților datorită utilizării unui mediu informatic integrat.


Module pre-instalate: modulul vânzări (poate fi integrat cu usurință și într-un magazin virtual), modulul marketing – eficientizarea campaniilor de promovare, modulul servicii client – modul avansat de interconectare cu clienții.

Solutia "Managementul clientilor și al contractelor" oferă suport integrat pentru toate browserele moderne, și este construită respectând standardele WEB 2.0 și HTML 5, compatibilitate integrată pentru platformele mobile în versiunea browser și nativă (telefoane și tablete).Managementul clientilor și al contractelor – Modulul vânzări

Modulul vânzări optimizează operațiunile și efortul depus în procesul de vânzare cu ajutorul funcționalităților inteligente și usor de folosit ale soluției propuse. Oferă o interfață extrem de intuitivă, iar capacitățile integrate permit sporirea timpulului alocat clienților, reducerea duratei ciclului de vânzare, creșterea numărului de vânzari finalizate și creșterea viziblității în timp real asupra afacerii.

Managementul clientilor și al contractelor – Modulul marketing

Modulul marketing permite transformarea fiecărui punct de contact într-o oportunitate de marketing și ajută la descoperirea potențialului bazei de clienți. Funcționalitățile de marketing predefinite și instrumentele de raportare inteligente din "Managementul clientilor și al contractelor" permit obținerea de vânzări mai eficiente, îmbunătățesc productivitatea și vizibilitatea asupra rezultatelor activităților de marketing.

Managementul clientilor și al contractelor – Modulul servicii client

Modulul serviciu de relații cu clienții a fost dezvoltat special pentru membrii departamentelor specializate în gestiunea relațiilor cu clienții. Produsul oferă scenarii adaptate nevoilor oricărui tip de organizație, usurând activitatea operatorilor, reducând timpul de răspuns și crescând satisfacția clienților.

Contactați-ne!