Sisteme informatice personalizate

INSTRUIT TOTAL WEB SRL oferă servicii de dezvoltare personalizată pentru sisteme informatice sau a oricărui tip de aplicație sau soluție software bazată pe tehnologia PHP și librăriile înrudite.
Dacă doriți să vă dezvoltați proiectul cu ajutorul firmei noastre, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți detaliile proiectului dvs. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu o ofertă competitivă având siguranța celui mai bun preț în raport cu calitatea oferită. Vă mulțumim!

Sisteme informatice - dezvoltare personalizată

Dezvoltăm sisteme informatice la cerere conform specificații implementare sau aplicații web cu orice grad de customizare sau complexitate și în orice domeniu. Folosim limbajul de programare PHP și baze de date MySQL, PostGreSQL, MondoDB. La baza oricărei aplicații va sta unul din frameworkurile noastre dezvoltate in-house, bazate pe tehnologii libere – CMS (WordPress), Mobile (Titanium Framework), E-Shop (WooCommerce), E-Learning (Moodle), datorită cărora aplicația va avea un grad ridicat de stabilitate, flexibilitate și extensibilitate.

Toate framework-urile noastre sunt bazate pe tehnologii libere, astfel reduc foarte mult costurile cu livrabilele licențiate. Framework-urile firmei au dezvoltări proprii față de tehnologiile pe care sunt bazate, aducând plusuri majore la performanță, module externe și securitate. Sistemele informatice realizate de către firma noastră sunt astfel competitve în raportul calitate / preț.

Abordarea noastră asupra unui proiect:

  • 1. Analiză la client cu echipa noastră de experți
  • 2. Realizare grafic execuție sisteme informatice
  • 3. Implementare funcții sisteme informatice conform specificații analiză
  • 4. Rulare mediu de test și reparare eventuale anomalii
  • 5. Go live în mediu producție
  • 6. Training utilizatori beneficiar în utilizarea optimă a sistemului informatic realizat
  • 7. Semnare proces verbal de recepție a livrabilelor

Contactați-ne!